Beoordelingen van Mr. Sushi Nijkerk

Recente recensies van Mr. Sushi Nijkerk

5 sterren na 57 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd lekker en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en netjes op tijd bezorgd zoals aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten van prima kwaliteit en keurig bezorgd. Helaas miste in beide bowls de avocado. Voor alle bestelde bowls 2x avocado per stuk bijbesteld, maar blijkbaar vergeten er in te doen. Zonde van de extra kosten voor ons, en mazzel voor het restaurant dat we meer trek hadden dan zin om er over te reclameren.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi om 12:30 besteld met bezorgtijd 19:45. Sushi werd om 21:30 bezorgd!!!! Er zat daarnaast een verkeerde rol bij, de beloofde extra loempia's ontbraken en het bakje zeewier salade voor €3,50 was 2 hapjes en dus echt veel te duur! Sushi was wel lekker maar voor ons nooit meer! Tuurlijk is het druk op vrijdagavond maar je gaat er vanuit dat s middags al besteld wel voorrang heeft! Bezorger was een vriendelijke jongen dus dat is het probleem niet.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, altijd keurig op tijd, vriendelijke bezorger. Top!

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, helaas gedeelte van de bestelling niet mee geleverd. Na een telefoontje werd dit alsnog nabezorgd binnen afzienbare tijd. Goed opgelost.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed maar prijzig

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, lang moeten wachten.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en de pokebowls zijn fantastisch. Goed gevuld. Ze waren te laat met bezorgen maar daarvoor werd er netjes contact met mij opgenomen.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zit het er heel netjes uit. Nu was het een rommel in het bakje. Ook zat er heel weinig rijst in. Dit ben ik niet van jullie gewend.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zorgvuldig bereid en gewoon lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden over Mrsushi. Verschillende keren besteld en elke keer heeft het heerlijk gesmaakt. Aanrader! Betreft bezorging ALTIJD op tijd! Zijn ze 10 min later dan krijg je een telefoontje! Heel erg netjes!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een half uur te laat maar ben daar goed over ingelicht, Goede service, Heb alleen wel het verkeerde drinken ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goede sushi. Goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd stond het klaar. Prima sushi en de sashimi was ook heerlijk. Netjes stokjes, wasabi en sojasaus erbij gekregen, goed verzorgd.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wil je shushi dan zit je hier goed, wil je het snel dan moet je het misschien ophalen. Wij hadden besteld op de zaterdag dat liep uit vanwege drukte waarover ze netjes belde en verder ook geen probleem was ik zeg het maar ophalen is soms toch sneller duurde uiteindelijk een half uur langer dan verwacht maar heeft wederom perfect gesmaakt 👍

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mooi op tijd en het zag er goed uit was heerlijk we bestellen zeker nog een keer

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En de bestelling was precies op de verwachte tijd.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde 👍

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi,, bezorging op tijd. De unaki rol proefde amper unagi. Jammer dat jullie die niet hebben in de ‘deluxe’ variant.

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! We kwamen het eten halen en thuis op eten. Het was nog warm toen we thuis kwamen en de prijs is het eten zeker waard vooral de specials die zijn luxe en lekker!! Het is het zeker waard het ritje naar Nijkerk

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel bezorgd.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden beide de poke bowl, en het was weer heerlijk en goed vers. Hebben ervan genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers! Heerlijk gegeten

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Top sushi! Was weer goed.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker. Helaas waren mijn soja bonen vergeten en was er geen e-mailadres om hier iets over te sturen...

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, ruim voldoende grote stukjes goede vriendelijke bezorger welke stipt 19.00 aan de deur stond. Erg hartelijke man. Kwaliteit van sushi was goed genoeg gember wasabi rijst was nog warm bij sommige stukjes hoe bedoel je vers!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd, vriendelijke bezorger en lekkere sushi!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en de bestelling werd snel geleverd. Enig nadeel is dat wij 2x tempura garnalen hadden besteld en er maar 1 werd geleverd.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Aardig personeel, hadden sushi op tijd klaar en de sushi zelf was lekker. Chapeau!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Hele goede bezorging. Zeker een aanrader!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat er wat extra bij zat door een fout van jullie was mijn bestelling niet compleet. Ik belde en vinnen kwartier was het het er. z met extraatje. Goede snelle vriendelijke sevice. Top ga zo door!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Hoeveelheid rijst mag iets minder, verder was het top.

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde echt veel te lang met bezorgen bijna 2 uur moeten wachten, vind dat niet oke.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd duurde lang 1 uur later bestelling gekregen , werd wel netjes gebeld daarover Sushi verder erg lekker !

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi viel ons helaas erg tegen, plakkerige rijst en de ingrediënten niet vers.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2de keer dat ik bestel en was weer Top! Super tevreden, heerlijk verse sushi en snelle service. Vriendelijke bezorgers!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en alles was heerlijk vers. 1 minpuntje is dat ik er steeds bijzet waar onze deur zit maar ze toch weer bij de buren stonden.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! Verse sushi, op tijd klaar en met meer dan voldoende sojasaus, gember en wasabi. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was na 1x aanbellen al weg gelopen van de deur. Toen ik de deur open deed kwam hij terug lopen, me niet aankijken, liet de tas eigenlijk al los voordat ik hem goed vast had en ging weg zonder wat te zeggen. De sushi was HEERLIJK maar de bezorger moet les krijgen in klantvriendelijkheid

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, bezorging keurig op tijd. Extra service omdat de zeewiersalade er niet bij zat werd deze nabezorgd en kregen we voor het ongemak 1 extra! Super!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Bezorging echter 65 minuten te laat :(

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt fantastisch! Heerlijk vers en smakelijk. Bediening super vriendelijk .

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, smaakvol en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit! Wel jammer dat als je 18.00 aangeeft om op te halen het pas om 18.30 klaar is. Maar de heerlijke smaak maakte het helemaal goed!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!! Bezorger kwam zelfs terug aangezien ze dachten dat we geen saus en stokjes hadden !!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, lekker

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, online besteld en op de gewenste tijd afgehaald.