Beoordelingen van Mr. Sushi Nijkerk

Recente recensies van Mr. Sushi Nijkerk

5 sterren na 183 reviews

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrolijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar ipv mini loempia’s pasteitjes ontvangen. Bezorging sneller dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en snel bezorgd. 100% tevreden.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super goed. Bedankt!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk vers! Zeer tevreden!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten en een bezorging op tijd! Al meerdere keren besteld en altijd blij mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top, op tijd bezorgd Lekker vers, was heerlijk!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was deze keer heel erg plakkerig..

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd, was heerlijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het altijd top en klopt allee, deze keer hebben we helaas de edamame bonen en crispy chicken niet gehad bij onze bestelling! Voor de rest altijd top en altijd op tijd👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toptoptoptoptoptoptop

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 3 jaar voordat het eten kwam en zo goed was de chaps niet. Door late bezorging wel gratis loempia’s erbij maar niet te eten

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is goed en de bezorging ook. Jammer dat ik niet op de site terug kon vinden dat de sake roll en de LA roll hetzelfde zijn. Ik dacht twee verschillende rollen te mogen ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suchi was naar onze mening niet helemaal vers gemaakt. Rijst was een beetje droog en taai.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lief dat een meisje mij belde over de gratis sushi rol waarvan ik de kortingscode niet kon vinden! En de sushi was heerlijk vers!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede snelle bezorging en de sushi was goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Een beetje door elkaar in het schaaltje maar de smaak is goed.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mr Sushi is altijd goed. De beste sushi in de omgeving. Vers en op de juiste temperatuur (dus niet ijskoud). Je krijgt ook altijd netjes een mailtje als je bestelling onderweg is. Soms duurt het wel iets lang voordat ze er zijn, zolang het eten vers en goed is, is dat voor mij geen probleem. Ga zo door!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip tip in orde! Goede smaak. Precies voldoende sojasaus. Snelle bezorging bij de optie: zo snel mogelijk. Wij gaan zeker vaker bestellen!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle besieging en heerlijke sushi

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel eerder bezorgd dan verwacht, was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Altijd goed 😃

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was precies op tijd en vriendelijk. We hadden de zalm/tonijn box en deze was erg goed. De verse sashimi van zalm en tonijn was minder. De tonijn was niet vers de zalm was prima. Maar balen dat de tonijn nog net aan goed Wa. We hadden deze wel vers verwacht. Verder was het goed en lekker!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi voor een aantrekkelijke prijs. Snelle levering.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had de dreambox besteld voor 50 euro maar kreeg de nijkerkse studenten box van 37,50? Er is vervolgens geen nummer wat je dan even kan bellen? De sushi was overigens heerlijk, daar echt geen klagen over! Maar hoop dat het prijsverschil nog wordt opgelost 😊

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top verzorgd incl. verjaardagsballonnen. Dank jullie wel, erg leuk.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk alleen vonden we de sashimi zalm wat harder dan anders. Andere keren was het zo zacht dat we amper hoefden te kauwen nu was ze wat steviger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gebracht ook in putten

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en knapperig. Wat nog warm moest zijn was ook nog goed warm. Crispy's zijn een aanrader? Bezorger op tijd

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk veelzijdige surprise box! Aanrader!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch helaas alleen het bakje bestelde gember vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, duidelijk verbeterd!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer HEERLIJK. Genoten van de super verse sushi en sashimi. En bezorging perfect op tijd. Weer voor herhaling vatbaar. Bedankt

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt zalig en eerder bezorgd dan verwacht!!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten in deze moeilijke tijden

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg jammer dat ik een half uur na dat de bestelling er eigelijk al zou moeten zijn gebeld word dat ze er nog niet aan begonnen zijn. Lijkt mij dat dit veel eerder gemeld had moeten worden. Bestelling was een uur te laat.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en goede sushi!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Stond een uurtje voor, maar met een half uur was het er al. Veel keus, ook variaties op de ‘normale’ sushi. Heerlijk gegeten. Zeker nog eens hier bestellen.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en voordelige sushiboxen en keurig op tijd bezorgd door een vrolijke bezorgster! Omdat mijn man niet zo van vis houdt, was hij blij met de 'meatlovers box'. Het smaakte hem erg goed! Hoewel ik geen stokjes had bijbesteld, zaten er toch een aantal setjes bij. Had niet gehoeven, maar was mss een vergoeding. We gaan zeker nog eens bestellen!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke syshi, keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke jongen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer héérlijk gegeten. Heerlijke verse sushi en zeer vriendelijke bezorger. Keurig op tijd bezorgd. Weer voor herhaling vatbaar

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Prima als je voor tasje rekent alleen niet plastic tas op de bon noteren en dan in een papieren zakje leveren, kon er wel om lachen haha verder niks te zeuren!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Je kon proeven dat het vers bereidt was. Bezorging was ook netjes optijd. Gaan zeker vaker hier bestellen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi!! En altijd netjes rond de aangegeven tijd geleverd. 1x netjes gebeld dat ze 20 min later waren. Heel erg netjes dus!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer top en daarbij netjes opgebeld dat de bestelling 10 minuutjes later was!👍👍

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer genieten! Heerlijke sushi van goede kwaliteit + goede bezorging :)

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker. Sommige sushi aan de saaie kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi 🍣 is heerlijk. De bezorging mag nog verbeterd worden maar het gaat de goede kant op, ga zo door 👍🏻

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakloos. Te lang in koeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, alleen jammer dat de freeroll (actie, gratis sushi) er niet bij zat. Nog gebeld en manager zou terugbellen, niks vernomen.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 1 x sushi dreambox en 1 x familybox met sashimi zalm en tonijn besteld Echt een aanrader werkelijk verrukkelijk. Wij hebben echt heel vaak sushi gegeten bij anderen maar deze sushi is het lekkerst. Heerlijk vers en de rijst gebruikt voor de sushi is ook erg lekker. 1x zelf opgehaald is prima en 1 x laten bezorgen om 16.00 uur en de bezorger was stipt op tijd. Wij vinden het voor herhaling vatbaar.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top. Alleen over de bezorging ben ik echt niet te vrede. 2:30 ruim zitten wachten op me eten. Nergens contact met het filiaal kunnen opnemen en alles kwam door elkaar geschud geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de 1e keer heel lang te hebben moeten wachten, kregen wij wel een korting voor een volgende bestelling. Omdat het eten heerlijk was toch weer besteld. Dit keer precies op tijd, waren 1 ding vergeten maar kwamen dit later nog langs brengen. Heerlijk gegeten en heel netjes opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit, snelle levering , zeer tevreden, aanrader

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk het enige wat iets minder was, dat was de bezorgtijd. Wel netjes dat ze lieten weten dat het eten onderweg was, maar dat het vervolgens daarna nog eens 45 min duurde was teleurstellend. Kwaliteit van het eten was erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, jammer dat het altijd weer zo snel op is👍🏻👍🏻👍🏻

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en netjes op tijd!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Je kon de versheid proeven.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi die je kan bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord SUPER! Vroeg de bestelling gedaan, met de opmerking dat het tussen half 4 en half 6 bezorgd kon worden en of ze 10 min van te voren konden bellen. Mr. Sushi belde netjes, afgesproken om half 6 te bezorgen, ze belde 10 min van te voren en stonden echt om half 6 op de stoep, KLASSE!! En de sushi was ECHT SMULLEN!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op de afgesproken tijd en de sushi smaakte heerlijk. Vooral de crispy garnaal was fantastisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Bezorging op nette gepaste afstand Aanrader

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas elke keer wanneer ik bestel wordt de bezorgtijd niet nageleefd. Vaak zelfs meer dan een uur later. Het eten zelf is wel altijd erg lekker.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zijn we heel tevreden alleen nu hebben we drie uur moeten wachten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig een telefoontje dat afgesproken tijd niet lukte en dat ze iets later kwamen. Sushi heerlijk !

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is uitstekend Na 3 maanden weer wat besteld. Sushi nog steeds uitstekend. Jammer dat alleen de bezorging beoordeeld kan worden. *

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.00 uur als levertijd aangegeven. 18.25 uur werd bevestigd maar 18.55 uur werd er geleverd. Half uurtje later is niet heel erg maar wellicht fijn als je daar tussentijds van op de hoogte wordt gebracht. Verder heel erg tevreden over de kwaliteit!!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke krokante sushi. Prima communicatie en bezorging.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lekker gegeten. Heel erg vers.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde erg lang, wel lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit, bezorging bijna een uur te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 uur gewacht op bestelling. Na 1,5u gebeld dat het het wachten was op de bezorger. Ter compensatie 3 ebi tempura gekregen. Of te wel 1 ebi tempura per uur. Smaakte lekker, dat dan weer wel.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en super vers! Bezorger was vriendelijk en heeft het netjes aan afgeven aan de deur. Ga zo door!!!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service ondanks de corona

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het afgehaald en het was echt super lekker. We gaan hem ook zeker bij ons in de buurt proberen.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima verzorgd

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was super! Helaas was de bezorging echt enorm vertraagd. Voor het lange wachten wel gratis loempia's mogen ontvangen maar geef toch de voorkeur aan tijdige levering. Volgende keer toch zelf maar afhalen...

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke sushi. Super kwaliteit. Super service. Top !!!

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd weer

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfekt!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi was goed maar helaas moesten wij ruim 1,5 uur wachten. We werden wel netjes gebeld met excuses en kregen gratis mini loempia’s.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd lekker en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en netjes op tijd bezorgd zoals aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten van prima kwaliteit en keurig bezorgd. Helaas miste in beide bowls de avocado. Voor alle bestelde bowls 2x avocado per stuk bijbesteld, maar blijkbaar vergeten er in te doen. Zonde van de extra kosten voor ons, en mazzel voor het restaurant dat we meer trek hadden dan zin om er over te reclameren.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi om 12:30 besteld met bezorgtijd 19:45. Sushi werd om 21:30 bezorgd!!!! Er zat daarnaast een verkeerde rol bij, de beloofde extra loempia's ontbraken en het bakje zeewier salade voor €3,50 was 2 hapjes en dus echt veel te duur! Sushi was wel lekker maar voor ons nooit meer! Tuurlijk is het druk op vrijdagavond maar je gaat er vanuit dat s middags al besteld wel voorrang heeft! Bezorger was een vriendelijke jongen dus dat is het probleem niet.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, altijd keurig op tijd, vriendelijke bezorger. Top!

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker, helaas gedeelte van de bestelling niet mee geleverd. Na een telefoontje werd dit alsnog nabezorgd binnen afzienbare tijd. Goed opgelost.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed maar prijzig

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, lang moeten wachten.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en de pokebowls zijn fantastisch. Goed gevuld. Ze waren te laat met bezorgen maar daarvoor werd er netjes contact met mij opgenomen.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zit het er heel netjes uit. Nu was het een rommel in het bakje. Ook zat er heel weinig rijst in. Dit ben ik niet van jullie gewend.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Zorgvuldig bereid en gewoon lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden over Mrsushi. Verschillende keren besteld en elke keer heeft het heerlijk gesmaakt. Aanrader! Betreft bezorging ALTIJD op tijd! Zijn ze 10 min later dan krijg je een telefoontje! Heel erg netjes!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam een half uur te laat maar ben daar goed over ingelicht, Goede service, Heb alleen wel het verkeerde drinken ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goede sushi. Goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd stond het klaar. Prima sushi en de sashimi was ook heerlijk. Netjes stokjes, wasabi en sojasaus erbij gekregen, goed verzorgd.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wil je shushi dan zit je hier goed, wil je het snel dan moet je het misschien ophalen. Wij hadden besteld op de zaterdag dat liep uit vanwege drukte waarover ze netjes belde en verder ook geen probleem was ik zeg het maar ophalen is soms toch sneller duurde uiteindelijk een half uur langer dan verwacht maar heeft wederom perfect gesmaakt 👍

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mooi op tijd en het zag er goed uit was heerlijk we bestellen zeker nog een keer

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En de bestelling was precies op de verwachte tijd.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde 👍

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi,, bezorging op tijd. De unaki rol proefde amper unagi. Jammer dat jullie die niet hebben in de ‘deluxe’ variant.

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! We kwamen het eten halen en thuis op eten. Het was nog warm toen we thuis kwamen en de prijs is het eten zeker waard vooral de specials die zijn luxe en lekker!! Het is het zeker waard het ritje naar Nijkerk

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel bezorgd.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden beide de poke bowl, en het was weer heerlijk en goed vers. Hebben ervan genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers! Heerlijk gegeten

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Top sushi! Was weer goed.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker. Helaas waren mijn soja bonen vergeten en was er geen e-mailadres om hier iets over te sturen...

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, ruim voldoende grote stukjes goede vriendelijke bezorger welke stipt 19.00 aan de deur stond. Erg hartelijke man. Kwaliteit van sushi was goed genoeg gember wasabi rijst was nog warm bij sommige stukjes hoe bedoel je vers!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd, vriendelijke bezorger en lekkere sushi!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker en de bestelling werd snel geleverd. Enig nadeel is dat wij 2x tempura garnalen hadden besteld en er maar 1 werd geleverd.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Aardig personeel, hadden sushi op tijd klaar en de sushi zelf was lekker. Chapeau!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!! Hele goede bezorging. Zeker een aanrader!

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat er wat extra bij zat door een fout van jullie was mijn bestelling niet compleet. Ik belde en vinnen kwartier was het het er. z met extraatje. Goede snelle vriendelijke sevice. Top ga zo door!

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Hoeveelheid rijst mag iets minder, verder was het top.

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde echt veel te lang met bezorgen bijna 2 uur moeten wachten, vind dat niet oke.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd duurde lang 1 uur later bestelling gekregen , werd wel netjes gebeld daarover Sushi verder erg lekker !

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de sushi viel ons helaas erg tegen, plakkerige rijst en de ingrediënten niet vers.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2de keer dat ik bestel en was weer Top! Super tevreden, heerlijk verse sushi en snelle service. Vriendelijke bezorgers!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en alles was heerlijk vers. 1 minpuntje is dat ik er steeds bijzet waar onze deur zit maar ze toch weer bij de buren stonden.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima! Verse sushi, op tijd klaar en met meer dan voldoende sojasaus, gember en wasabi. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was na 1x aanbellen al weg gelopen van de deur. Toen ik de deur open deed kwam hij terug lopen, me niet aankijken, liet de tas eigenlijk al los voordat ik hem goed vast had en ging weg zonder wat te zeggen. De sushi was HEERLIJK maar de bezorger moet les krijgen in klantvriendelijkheid

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, bezorging keurig op tijd. Extra service omdat de zeewiersalade er niet bij zat werd deze nabezorgd en kregen we voor het ongemak 1 extra! Super!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Bezorging echter 65 minuten te laat :(

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt fantastisch! Heerlijk vers en smakelijk. Bediening super vriendelijk .

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, smaakvol en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit! Wel jammer dat als je 18.00 aangeeft om op te halen het pas om 18.30 klaar is. Maar de heerlijke smaak maakte het helemaal goed!

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!! Bezorger kwam zelfs terug aangezien ze dachten dat we geen saus en stokjes hadden !!

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, lekker

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi, online besteld en op de gewenste tijd afgehaald.